Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи буде посилення ударів по Україні: у ЗСУ розкрили плани ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде посилення ударів по Україні: у ЗСУ розкрили плани ворога

Наталія Гуменюк повідомила, що росіяни переорієнтуються для продовження масованих атак по Україні

2 квітня 2024, 10:22
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська переорієнтуються для продовження масованих атак по Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла начальник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Чи буде посилення ударів по Україні: у ЗСУ розкрили плани ворога

Ракетний удар. Фото: з відкритих джерел

Спікер нагадала про погрози нових ракетних атак із Чорного моря, адже відомо, що ракетоносії у ворога є. Вони споряджені та заведені до пунктів базування. Їхня готовність дуже висока. 2-3 години достатньо для того, щоб вони опинилися на бойовому чергуванні.

"Ми вже бачили, що під час підготовки до масованих ракетно-дронових атак ворог виводив ракетоносії, зокрема й підводні, на чергування. Ті пуски, що відбувалися ще на початку року ракет типу "Калібр" характеризувалися нетиповою кількістю… Ми знаємо, що вони могли накопичити досить потужний потенціал "Калібрів" і цілком ймовірно будуть вишукувати способи переорієнтації і повернення якихось позицій собі в акваторії Чорного моря. І не варто забувати, що вони здатні на досить підступні кроки – це атаки просто з бухти", – розповіла Гуменюк.

Також вона зазначила, що в окупованому Криму ворога вже має наземні ракетні пускові платформи.

Крім того, звернула увагу Наталія Гуменюк, росіяни системно накопичують дрони-камікадзе. Зокрема, нагадала про недавній авіарейс з Ірану до РФ з партією "шахедів".

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗМІ дізналися про подробиці атаки ГУР заводу зі збирання "Шахедів" в РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – до чого готується РФ: що стоїть за атаками на енергетику України. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини