Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи буде ця зима легша за минулу: у ВМС дали прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде ця зима легша за минулу: у ВМС дали прогноз

У Військово-морських силах України вважають, що ця зима буде легшою за минулу, і пояснили причини

24 листопада 2023, 11:22
Поділіться публікацією:

Зима в Україні цього року має бути легшою, ніж минулого. Київ досить непогано підготувався до неї, до того ж у противника немає такої кількості ресурсів, як на початку повномасштабного вторгнення. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі каналу "Київ24" розповів речник Військово-морських сил України Дмитро Плетенчук.

Чи буде ця зима легша за минулу: у ВМС дали прогноз

Дмитро Плетенчук. Фото з відкритих джерел

Спікер зазначив, що це вже друга зима для українців за умов війни. Цього разу Україна має досвід, тому підготувалася краще. За словами спікера, окрім інфраструктури, підготувалася також система реагування на погрози.

Плетенчук також заявив, що російські загарбники вже не мають таких ресурсів, як були на початку повномасштабної війни. Це стосується й тактики застосування цих ресурсів.

"Тому ця зима для нас має пройти легше, ніж минула. Але не треба розслаблятися, не потрібно ігнорувати повітряні тривоги. Ракетна небезпека — серйозна. І, якщо говорити про ракети "Калібр", то у росіян логістичний розрив. Кораблі вони передислокували до Новоросійська, а ракети залишилися у Севастополі", — додав Дмитро Плетенчук.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 21 місяць продовжується широкомасштабна російська агресія проти України. На даний момент окупаційна армія зосередила зусилля на Куп'янському напрямку, а також продовжує активувати в районах Авдіївки та Бахмута на Донеччині. Росія наполегливо хитає тему переговорів, а Україна – тему зміцнення своєї обороноздатності, чим сприяють зустрічі у форматі "Рамштайн", 17-та з яких відбулася 22 листопада. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію на полі бою та на зовнішній арені.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому потрібний план Б у війні проти РФ: на що Кремль робить ставку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kyivtv/56436
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини