Головна Новини Суспільство Війна з Росією Черговий злочин рашистів: жорстоко стратили військовополоненого
commentss НОВИНИ Всі новини

Черговий злочин рашистів: жорстоко стратили військовополоненого

Відео страти виклали в Мережу

12 квітня 2023, 09:51
Поділіться публікацією:

Пізно ввечері, 11 квітня, в російських пабліках з'явилось відео страти українського військовополоненого — рашисти відрізали йому живому ножем голову, зафільмувавши страту на відео. Про це повідомляють "Коментарі". Шокуюче відео прокоментував голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Черговий злочин рашистів: жорстоко стратили військовополоненого

Рашисти жорстоко стратили полоненого. Скрін відео.

На відео видно, що український полонений ще живий та кричить від болю. Його кати кажуть у відповідь: "Работаем, братья", "Ломай позвоночник, что никогда бошку не резал". Їх обличчя сховані за масками. Згодом військові злочинці демонструють на відео голову страченого полоненного та кажуть, що її варто відправити його командиру.

Ще один окупант демонструє бронежилет страченого військовополоненого.

На відео також можна бачити зелене листя, що може свідчити про воно зроблено, напевне, минулим літом.

Коментуючи черговий військовий злочин, Андрій Єрмак написав в своєму телеграм-каналі:

"За все буде відповідь і відповідальність".

Нагадаємо, що українське суспільство раніше збурило відео розстрілу беззбройного українського військовополоненого під Бахмутом. Згодом була встановлена його особа. Те, що російські загарбники зробили з беззбройним українським полоненим, має стати сигналом для тих, хто шукає компроміси з агресором, кажуть експерти.

"Розстріл рашистами українського полоненого – не перший і, на жаль, не останній подібний злочин. Ми пам'ятаємо про кастрацію українського полоненого "вагнерівцями" влітку на Луганщині, про спалення українських полонених у Оленівці на Донеччині. Ми бачимо колективного путіна. Колективний "путінізм". Я вважаю, що людство має одного разу побачити фільм "Звичайний рашизм" за аналогією з документальною стрічкою "Звичайний фашизм" радянського режисера Михайла Рома. Ми маємо справу з людиноненависницькою ідеологією, яка існує на території найбільшої (географічно) держави у світі. І це лячно. Тому що її поділяють десятки мільйонів людей. Підтримка росіянами війни в Україні залишається доволі високою", — каже експерт про попередні військові злочини Росії.

Тим часом, РФ випробувала міжконтинентальну балістичну ракету.

А у ISW назвали причину, чому на взяття Бахмута Кремль кидає саме "вагнерівців".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини