Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чекаємо на перемогу за кілька днів: у ОП заінтригували черговим успіхом ЗСУ на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чекаємо на перемогу за кілька днів: у ОП заінтригували черговим успіхом ЗСУ на Донбасі

"Наші молодці перемагають", заявив радник Офісу президента Олексій Арестович, коментуючи недавні успіхи ЗСУ біля Лимана Донецької області.

23 вересня 2022, 09:48 comments1477
Поділіться публікацією:

У радника глави Офісу президента Олексія Арестовича немає жодних сумнівів у тому, що українським захисникам вдасться повністю взяти під контроль місто Лиман у Донецькій області за кілька днів. Як передає видання "Коментарі", про це він заявив під час інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

Чекаємо на перемогу за кілька днів: у ОП заінтригували черговим успіхом ЗСУ на Донбасі

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

При цьому Олексій Арестович зазначив, що він не точно стверджуватиме взяття Лимана, принаймні поки немає офіційної інформації від Генштабу ЗСУ, але виходячи з тих даних, які надходять від українських бійців, дуже схоже на те, що Лиман вже в оточенні. Коли українські бійці дійдуть Новолюбівки, тоді точно можна буде підтвердити цей факт.

За словами радника голови ОП, за кілька днів ситуація точно проясниться і можна буде говорити про чергову перемогу українських військ на Донеччині.

"Ми не підтверджуємо, поки Генеральний штаб не сказав… Лиман… не дуже схоже на оточення, поки що. Коли вони (ЗСУ) дійдуть до Новолюбівки, тоді він буде в оточенні, – заявив він. – У будь-якому випадку беремо, тут треба почекати кілька днів, і все буде гаразд, як мені здається ”, – додав Арестович.

Варто зазначити, що за інформацією як українських джерел, так і російських пропагандистів, бої за Лиман складаються не найкращим чином для російських військ. Їм доводиться відбиватися від атак ЗСУ, зазнавати великих втрат і відступати з раніше зайнятих позицій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського звернулися із закликом до мобілізованих росіян.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США розкрили хитрість Кремля – чому обмін полоненими провели саме у день оголошення мобілізації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини