Головна Новини Суспільство Війна з Росією Часу чекати більше немає: Київ скликав надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Часу чекати більше немає: Київ скликав надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО

Київ просить партнерів активізуватися у питанні надання додаткових систем ППО та ПРО та ракет до них

28 березня 2024, 15:32 comments2611
Поділіться публікацією:

Сьогодні відбулося засідання Ради Україна – НАТО на рівні послів. Говорили про обстріл Росії української критичної інфраструктури. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться на Facebook-сторінці Місії України при НАТО.

Часу чекати більше немає: Київ скликав надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО

Рустем Умеров. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що засідання було скликане з ініціативи української сторони.

Під час засідання міністр оборони України Рустем Умеров поінформував союзників про наслідки терористичних ударів Росії, а також заходи щодо реагування, які вживає Україна.

Також глава міністерства закликав країни-члени НАТО якнайшвидше надати Україні: додаткові системи ППО та ПРО; ракети до них.

Зазначимо, другий тиждень Росія завдає масованих ракетних, дронових і бомбових ударів по Україні. Міністр енергетики України Герман Галущенко запевняє, що метою російських атак 22 березня був тотальний блекаут. Після цього в хід пішли такі новинки як "Циркон" (по Києву), а Харків вперше потрапив під удар КАБ – авіабомби великого калібру, що керується. Видання "Коментарі" продовжує аналізувати з експертами особливості повітряної війни, яку активізувала країна-агресор.

Читайте також на порталі "Коментарі" – ситуація на фронті залишається дуже складною. Росіяни посилили штурми як на східному, а й у південному напрямі. За деякими даними, не залишають вони планів щодо захоплення Харкова. Закордонні аналітики у виданні Welt зазначають, що є багато ознак того, що війну в Україні можуть заморозити. Експерти оцінили спеціально для порталу "Коментарі" нинішню стадію російсько-української війни та перспективи її розвитку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини