Головна Новини Суспільство Війна з Росією Час деокупації: Центр національного спротиву звернувся до українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Час деокупації: Центр національного спротиву звернувся до українців

Центр, який був створений Силами Спеціальних Операцій закликає українців долучатись до руху спротиву.

13 червня 2023, 17:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Центр національного спротиву закликав мешканців тимчасово окупованих територій допомагати партизанам та долучатись до руху спротиву. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центр національного спротиву, який був створений Силами Спеціальних Операцій задля навчання, координації й масштабування рухів спротиву окупації України.

Час деокупації: Центр національного спротиву звернувся до українців

Українські військові деокуповують території. Фото з відкритих джерел

У центрі звернулись до українців та вказують, що кожен може долучитись до підпілля для протистояння російській агресії і таким чином наблизити перемогу.

Установа закликає поширювати інформацію про пересування та розміщення російської техніки та військ. Завдяки таким повідомленням Сили оборони успішно знищують ворога.

Окрім того, у Центрі національного спротиву закликають долучатись до партизанських рухів, які діють на тимчасово окупованій території. Зокрема це стосується руху "Жовта стрічка", які стали лауреати Премії Сахарова у 2022 році, а також військового партизанського руху "Атеш", який був створений у вересні 2022 року українцями та кримськими татарами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російським військовим заборонили використовувати артснаряди кількох калібрів. Український спротив дізнався, що вони вибухають у російській техніці. Ймовірною причиною цього є корупція у Міноборони РФ.

Також "Коментарі" писав, що за інформацією партизанського руху "Атеш" стало відомо про бунт серед російських військових на тимчасово окупованих територіях. Мобілізовані росіяни, що раніше перебували в ув'язненні вбили своїх інструкторів, вкрали зброю та автомобіль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини