Головна Новини Суспільство Війна з Росією Цей український регіон стає найбільшою проблемою для РФ: у ГУР зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Цей український регіон стає найбільшою проблемою для РФ: у ГУР зробили заяву

Представник розвідки Андрій Юсов заявив, що демілітаризація Росії продовжиться

2 жовтня 2023, 14:20
Поділіться публікацією:

Останнім часом анексований Крим перетворився на велику проблему, а в ці тижні Крим – це справжнісіньке місце пекла, в центрі якого опинилася окупанти. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, реагуючи на інформацію про будівництво оборонних ліній біля Феодосії, а також перекидання російського ППО до Сімферополя.

Цей український регіон стає найбільшою проблемою для РФ: у ГУР зробили заяву

Вибухи у Криму. Фото з відкритих джерел

Юсов зазначив, що українським розвідникам добре відомо про дії противника у Криму та на інших тимчасово окупованих територіях.

"Їхні (росіян – ред.) дії не є таємницею чи секретом для України. Справді, останнім часом Крим для них стає найбільшою проблемою та вразливою ділянкою. І останні тижні стали справжнім пеклом для загарбників у Криму і вони розуміють, що далі ситуація краще не ставатиме", — висловився представник ГУР.

Він додав, що незважаючи на постійні звіти окупантів "нагору" про те, що вони щось поглибили, покращили та посилили — "бавовна" у Криму продовжується.

Читайте на порталі "Коментарі" — Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямку? До чого це може призвести? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Буданов розповів, чим відповість Путін на наступні удари Кримським мостом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини