Головна Новини Суспільство Війна з Росією Це тільки початок: ЗСУ вдарили по залізничному вузлу під Херсоном, у колаборантів паніка
commentss НОВИНИ Всі новини

Це тільки початок: ЗСУ вдарили по залізничному вузлу під Херсоном, у колаборантів паніка

Удар ЗСУ було завдано в районі залізничного вузла, що, ймовірно, ще більше ускладнить постачання озброєння російському угрупованню з Криму

29 липня 2022, 09:52 comments2790
Поділіться публікацією:

У Брилівці та в районі Новокахівської ГЕС Херсонської області, яку російські загарбники перетворили на військову базу, повідомили про прильоти по складах РФ із боєприпасами. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у місцевих пабликах та групах.

Це тільки початок: ЗСУ вдарили по залізничному вузлу під Херсоном, у колаборантів паніка

Вибух. Фото: з відкритих джерел

Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко в Telegram уточнив, що удару ЗСУ було завдано в районі залізничного вузла, що, ймовірно, ще більше ускладнить постачання озброєння російському угрупованню з Криму.

У місцевих чатах зрадники, які перекинулися на бік ворога, не можуть приховати панічних настроїв. Повідомляється, що знесений під чистий склад із БК та пальним. "Там взагалі нічого не залишилося", – пишуть колаборанти.

Перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський закликав мирних жителів по можливості не перебувати поряд зі складами з боєприпасами окупантів та місць скупчення російської техніки.

"ВСУ дуже круто насипає росіянам, і це тільки початок. Якщо ви не змогли евакуюватися (за будь-яких причин), тримайтеся якнайдалі від об'єктів їхньої військової інфраструктури та місць дислокації. Від ваших дій може залежати життя і здоров'я і ваше, і ваших близьких "ЗСУ продовжуватиме завдавати ударів, тому що немає іншого способу звільнити наших людей і нашу область", — написав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у МЗС Росії пояснили, за яких обставин в Україні завершаться бойові дії.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у СБУ розкрили детальні плани РФ щодо захоплених територій: яку область хочуть анексувати першою і коли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини