Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Це пастка": в уряді розповіли, у які заклики ворога до українців не можна вірити
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це пастка": в уряді розповіли, у які заклики ворога до українців не можна вірити

Ворог готується до так званих референдуму і намагається створити видимість великої "явки" народу

10 вересня 2022, 10:17 comments1045
Поділіться публікацією:

Українським громадянам, які виїхали з Харківської, Донецької, Запорізької, Херсонської областей, не варто вірити в заяви російських окупантів, що вже нічого не загрожує їхньому життю і треба якнайшвидше встигнути повернутися додому. Кінцевим терміном окупанти називають 1 жовтня. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє урядовий портал, цитуючи віце-прем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірину Верещук.

"Це пастка": в уряді розповіли, у які заклики ворога до українців не можна вірити

Ірина Верещук. Фото: Офіс президента

Віце-прем'єр назвала заклики та погрози окупантів справжньою пасткою. Росія зараз зацікавлена в тому, щоб було якнайбільше місцевих жителів на територіях, які ЗСУ звільнятимуть. Справа в тому, що російським пропагандистам потрібен черговий фарс, показуха, щоб показати картинку, як страждають від контрнаступу ЗСУ місцеві жителі, як російські військові допомагають їм евакуюватися, але чомусь саме до Росії.

Ірина Верещук радить жителям вищезгаданих областей не поспішати повертатися до своїх домівок, доки там точаться бойові дії, а дочекатися деокупації, яка відбудеться зовсім скоро.

Ще одна причина, чому ворог заманює людей назад, це підготовка до так званих фейкових "референдумів". Противнику потрібна картинка масовості під час "волевиявлення". Росія розуміє, що всі плани руйнуються, тому йде звичайний шантаж, залякування, провокації. Людей залякують, шантажують тим, що конфіскують їхнє майно та нерухомість, які залишилися на тимчасово окупованих територіях. Варто пам'ятати, що то провокація.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російських військових зносить як цунамі: Арестович розповів про ситуацію на Харківському напрямку.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ близькі до створення "котла" навколо Ізюму: у США розкрили подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини