Головна Новини Суспільство Війна з Росією Це фініш: Резніков заінтригував новою заявою про контрнаступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Це фініш: Резніков заінтригував новою заявою про контрнаступ

Міністр оборони уточнив, початок контрнаступу залежить від ситуації на полі бою та рішення військового керівництва України

1 травня 2023, 13:47 comments2421
Поділіться публікацією:

У головному оборонному відомстві країни не приховують, що вже завершують підготовку до обіцяного раніше контрнаступу ЗСУ. Звісно, про точні терміни ніхто говорити не збирається, але про те, що підготовка української армії фактично вийшла фінішну пряму – не говорити не можна. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів міністр оборони України Олексій Резніков.

Це фініш: Резніков заінтригував новою заявою про контрнаступ

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

"Я не просто сподіваюся, що вірю в нього. Я переконаний, що багато зроблено для того, щоб воно (Ред. – контрнаступ) було вдалим. Бо якщо не буде впевненості у наших генералів, у нашого Генштабу: від головкому до командуючих АТО ОСУ, відповідних командуючих видів пологів, звичайно, немає сенсу йти. Все має бути сплановано, продумано", — заявив Резніков.

Міністр назвав три ключові чинники для вдалого контрнаступу: наявність озброєння, підготовлені та навчені захисники, які знають свій план, та забезпечення настання всіма необхідними речами.

"На сьогодні ми виходимо на цю "фінішну пряму", коли можна сказати "так, все готово", а далі вже за вирішенням та розумінням ситуації на полі бою, Генеральному штабу, головкому та його команді буде зрозуміло, як, де і коли" , – зазначив міністр оборони України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія знову атакувала Україну ракетами: як спрацювала ППО.

Також видання "Коментарі" повідомляло – травень розпочався для України з чергового ракетного обстрілу з боку РФ. Тим часом триває підготовка до контрнаступальної операції ЗСУ та надмірно активно обговорення цього. Які очікування від травневої ситуації на всіх фронтах (військовий, зовнішньополітичний) російсько-української війни? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини