Головна Новини Суспільство Війна з Росією Було вжито "певних заходів" для підриву Кримського мосту: у СБУ зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Було вжито "певних заходів" для підриву Кримського мосту: у СБУ зробили заяву

Глава СБУ відкрив подробиці підриву Кримського мосту

27 травня 2023, 07:40 comments5787
Поділіться публікацією:

СБУ здійснювала "певні заходи" щодо підриву Кримського мосту у жовтні 2022 року. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю тележурналісту Дмитру Комарову зробив голова СБУ Василь Малюк.

Було вжито "певних заходів" для підриву Кримського мосту: у СБУ зробили заяву

Кримський міст. Фото: з відкритих джерел

Глава СБУ відмовився озвучити подробиці операції, відповівши лише, що "вживалися певних заходів" відповідно до міжнародного законодавства та звичаїв та традицій ведення війни. Українські захисники розуміли, що ворог не повинен мати логістичних шляхів, які використовує для війни проти українського народу.

За інформацією Малюка, зараз у РФ ведеться "всевнаслідок" по підриву, досі допитують понад 20 росіян, яким "інкримінують певну співучасть у всьому процесі".

Василь Малюк заявив, що правильніше не обговорювати цю ситуацію, а просто "за цим усім спостерігати".

Нагадаємо, сильний вибух на Кримському мості стався 8 жовтня 2022 року. Тоді впали в море дві півсекції автомобільної частини і було пошкоджено залізничну колію.

Зазначимо, у тимчасово окупованому Криму іноді чути вибухи. Останнім часом "бавовна" на півострові явно посилилася. Постійний представник президента в АРК Таміла Ташева повідомила, що кілька західних політиків застерігають Україну щодо її планів щодо деокупації Криму. Мовляв, це нібито може призвести до ядерної війни. Про що говорить те, що відбувається зараз у Криму та навколо нього? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — над Кримським мостом помітили густий дим: подробиці (ВІДЕО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини