Головна Новини Суспільство Війна з Росією Було дуже смачно: Гуменюк розповіла, як ЗСУ покарали окупантів за обстріл Херсона
commentss НОВИНИ Всі новини

Було дуже смачно: Гуменюк розповіла, як ЗСУ покарали окупантів за обстріл Херсона

Окупанти побоюються відповіді ЗСУ, тому постійно маневрують

27 грудня 2022, 11:30
Поділіться публікацією:

Російські загарбники намагаються постійно змінювати дислокацію на лівому березі Херсонської області та вже відчувають суттєву відповідь українських захисників на ворожі обстріли. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла голова прес-центру Сил оборони Півдня Наталії Гуменюк.

Було дуже смачно: Гуменюк розповіла, як ЗСУ покарали окупантів за обстріл Херсона

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

Глава прес-центру зазначила, що російські загарбники продовжують тероризувати вогнем правий берег Дніпра, який спеціально б'є по цивільних об'єктах інфраструктури. Росіяни обстрілюють не лише звільнені території, а й ті, що навіть не були під окупацією.

Гуменюк додала, що загарбники маневрують на лівобережжі Херсонської області.

"Вони (Ред. – окупанти) побоюються нашої відповіді. Вони її відчувають, вона досить суттєва. Поки ми ще не можемо звітувати про результати, але вони дуже смачні і ви про них почуєте дуже скоро", — сказала Наталія Гуменюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Міноборони України розповіли, яке завдання окупантам поставив Кремль до кінця року.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Бундестазі обрушилися з критикою на Олафа Шольца: зробив грубу помилку із відмовою передати танки Україні.                                                                                                       

Раніше "Коментарі" писали — напередодні нового – 2023-го року експерти продовжують ділитися з виданням "Коментарі" прогнозами та очікуваннями. Яким буде він для України, що важливо розуміти нашим громадянам, до чого готуватись – читайте у матеріалі нашого порталу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини