Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов зробив нову заяву про загрозу наступу РФ із півночі
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов зробив нову заяву про загрозу наступу РФ із півночі

Глава ГУР Кирило Буданов прокоментував загрозу настання оккупантів на півночі України

13 липня 2024, 12:50 comments2454
Поділіться публікацією:

Зважаючи на бажання Кремля мобілізувати ще 300 тисяч росіян, не можна говорити, що загроза нового наступу росіян на північ України остаточно зникла. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "NV" зробив голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов.

Буданов зробив нову заяву про загрозу наступу РФ із півночі

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

"Якщо я почну відповідати на це питання (про атаку РФ з півночі, — ред), ми з вами ще спровокуємо паніку. Скажімо так: проблеми є, вони мають тенденцію до загострення", — сказав головний розвідники країни.

При цьому Кирило Буданов додав, що "катастрофи немає, але не бачити проблем не вийде".

Ця відповідь була після питання журналіста про те, чи вплинуть плани Кремля мобілізувати 300 тисяч росіян на наступ окупантів на сході і півночі в найближчі місяці.

"Розумієте, це така для мене дещо анекдотична ситуація. Бо коли всі два роки кричали, що зараз з півночі буде атака, ми всім говорили, що цього не буде. Нічого не було. У той момент, коли ми сказали, що зараз буде атака з півночі, все одразу – а може, не буде?", – відповів на це Кирило Буданов.

При цьому глава ГУР не став уточнювати про які напрями на півночі йдеться. Кирило Буданов відповів вельми дипломатично, уточнивши, що вже давав інтерв'ю західним ЗМІ, в яких чітко заявив, що добрих новин у нього цього року багато не буде. Такі єреалії, констатував Буданов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — раніше Кирило Буданов заявляв, що ситуація на фронті в Україні не перетвориться на "армагедон", але залишатиметься складною ще щонайменше місяць. Такий прогноз він озвучив наприкінці червня.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Росії пізно пити Боржомі: Кирило Буданов висловився про удари західною зброєю по території окупанта.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини