Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов зробив нову заяву про крах Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов зробив нову заяву про крах Росії

Глава військової розвідки України припустив, що Росія посиплеться раніше, ніж закінчиться війна

14 квітня 2023, 09:00 comments1488
Поділіться публікацією:

Росія опинилася на порозі "сейсмічних змін", які призведуть не лише до завершення війни проти України, а й до розпаду самої РФ. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю телеканалу ABC News заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Буданов зробив нову заяву про крах Росії

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Говорячи про майбутнє Російської Федерації Кирило Буданов висловив упевненість, що кордони можна змінити, адже РФ – це штучно створена помилка і тепер настав момент для краху цієї країни.                                                             

При цьому глава ГУР висловив упевненість, що Україна поверне контроль над  Кримом, а також висміяв ядерні погрози Кремля і провальний зимовий наступ росіян, що обернувся величезними втратами без значних успіхів.

Варто зазначити, що подібні заяви Кирило Буданов робив раніше. Так, в інтерв'ю "Голосу Америки" він заявляв, що Росія не готова до довгої війни на десятиліття і чим швидше вона дасть Україні спокій, тим більше у неї буде шансів зберегти власну цілісність.

Читайте також на порталі "Коментарі" — аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) дійшли висновків, що російські війська більше не здатні проводити кілька наступальних операцій паралельно та зосереджують зусилля на Бахмуті як пріоритетному населеному пункті, який хочуть захопити.

Також видання "Коментарі" повідомляло – розгорнута Кремлем кампанія з русифікації України та знищення національної ідентичності українців обернулася посиленням ксенофобії щодо нацменшин усередині самої Росії. Про це повідомляє Інститут вивчення війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини