Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов заінтригував відповіддю росіянам на можливі удари по енергетиці восени та взимку
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов заінтригував відповіддю росіянам на можливі удари по енергетиці восени та взимку

Глава ГУР Кирило Буданов не радить росіянам завдавати ударів по українській енергетиці і пригрозив серйозною відповіддю

18 вересня 2023, 07:25 comments1235
Поділіться публікацією:

Україна розуміє всі виклики і тому активно готується протистояти можливим ударам російських загарбників по енергетичній інфраструктурі із наближенням опалювального сезону. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю The Economist зробив начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов.

Буданов заінтригував відповіддю росіянам на можливі удари по енергетиці восени та взимку

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Кирило Буданов зазначив, що Україна працює над спеціальною кампанією стримування та відплати, щоб протистояти можливим ударам супротивника по енергетичних об'єктах восени та взимку.

"Нехай почнуть. Вони також отримають відповідь", — заявив начальник української розвідки.

Буданов також відкинув припущення про те, що ударний потенціал України, що збільшився, може призвести до ескалації війни. За його словами, удари Сил оборони по окупантах не порушують правил ведення війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна готується до захисту енергетичних об'єктів від можливої низки нових масованих ракетних ударів з боку Росії в осінньо-зимовий період. Крім того, санкційна група Макфола-Єрмака продовжує роботу над тим, щоб енергетичні санкції проти РФ посилювалися. Якими є прогнози щодо готовності України витримати черговий ракетний терор енергетичної системи – і самої завдати ударів по російській енергетиці за допомогою союзницьких санкцій? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – підготовка до опалювального сезону 2023-24 залишається одним із найважливіших завдань України, враховуючи, що, згідно з прогнозами і нашої розвідки, і британської, росіяни продовжуватимуть терористичні атаки на українську енергетичну інфраструктуру. Експерти продовжують аналізувати для видання "Коментарі", як наша країна готується до чергової зими, яка, схоже, знову буде дуже непростою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини