Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов відреагував на звільнення Залужного: натякнув на причину такого рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов відреагував на звільнення Залужного: натякнув на причину такого рішення

Кирило Буданов пояснив, чи міг бути конфлікт між Володимиром Зеленським та Валерієм Залужним, якого звільнили з посади головнокомандувача ЗСУ.

29 лютого 2024, 09:10 comments2115
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов прокоментував звільнення Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ. Очільник ГУР натякнув, що Володимир Зеленський прийняв правильне рішення, коли звільнив Залужного.

Буданов відреагував на звільнення Залужного: натякнув на причину такого рішення

Валерій Залужний та Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Тривалий час ЗМІ повідомляли про можливий конфлікт між президентом Володимиром Зеленським та головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним. Кілька місяців ходили чутки про можливе звільнення українського генерала, а одним з претендентів на його місце вважали очільника ГУР Кирила Буданова. Згодом все ж таки Зеленський звільнив Залужного, однак головнокомандувачем ЗСУ став Олександр Сирський.

В інтерв’ю CBA Кирило Буданов відреагував на звільнення Валерія Залужного та вказав, чому президент, ймовірно, прийняв таке рішення пославшись на результат у війні в Україні.

"Якщо все добре, все чудово і все зроблено правильно, то чому ми перебуваємо в тій ситуації, в якій перебуваємо?", — сказав Буданов.

Очільник ГУР наголосив, що між обома чоловіками в цій ситуації не може бути розбіжностей, адже один з них "прямо підлеглий іншому".

Незалежно від того, чи існував конфлікт між Залужним та Зеленським, Україна перебуває у складній ситуації на третій рік війни. Це пов'язано як з проблемою поставки артилерійських боєприпасів, так і затримкою західної допомоги, зокрема і від США. За словами очільника Міноборони Рустема Умєрова Україна отримує лише 50% озброєння вчасно від західних партнерів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський розповів, який сенс Путін бачить у війні в Україні.

Також "Коментарі" писали, що найбільші союзники Києва відповіли, чи відправлять свої війська на війну в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Зеленский президент

1 березня 2024, 17:32

Закалюжный профнепригодный.

Александр

29 лютого 2024, 14:15

А сейчас прям всё гладко выходит, верно? и территории новые отвоёвываем (наоборот), и людей тупо не кладём ради картинки... Буданов недоговаривает или не может сказать, какая причина на самом деле. А нам только догадываться приходится - действительно ли Зе команда готовится к выборам и поляну зачищает, или тупо хотят узурпировать власть после мая, и им сильный лидер в войсках не нужен, которых их сможет к ответу призвать, ну или причина в другом...

Олксандр

29 лютого 2024, 12:47

Розкажи скільки ми втратили після звільнення Залужного...

Олксандр

29 лютого 2024, 12:46

Вийми зелений х@й з рота.


Новини