Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов відповів, чи справді війна закінчиться до літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов відповів, чи справді війна закінчиться до літа

Глава ГУР Міноборони Кирило Буданов вважає, що війна в Україні має підійти до завершення до літа

18 жовтня 2022, 16:25 comments1569
Поділіться публікацією:

Ближче до літа 2023 року справді бойові дії в Україні мають підійти до свого завершення, і війна має бути завершена. Таку думку в інтерв'ю "Обозревателю" висловив голова Головного управління розвідки України Кирило Буданов.

Буданов відповів, чи справді війна закінчиться до літа

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

"Наприкінці весни це все має закінчитися. До літа все має завершитися", — зазначив Буданов, додаючи, що спочатку українські війська вийдуть на межі 1991 року.

Після цього, за словами голови ГУР Міноборони, розпочнуться серйозні політичні зміни – від Росії від'єднається низка регіонів.

"Москва виплачуватиме репарації нам, це все на них чекає, це призведе до зміщення певного економічного центру РФ на нашу територію... Тобто там дуже багато кроків", — заявив Буданов.

Головний розвідники країни також додав, що до зими ще очікуються значні відвоювання наших територій українськими воїнами. При цьому Кирило Буданов не називав території, які повернеться в 2022 році Україна під свій контроль, обережно заявивши, що він дуже сподівається, що серед звільнених українських територій буде Херсон.

"До кінця року ми ще просунемося вперед значно, це будуть значні перемоги, ви скоро це побачите, – зауважив Буданов. – Ну, я сподіваюся, що це може бути Херсон".

Читайте на порталі "Коментарі" — парламент Естонії підтримав резолюцію про визнання РФ державою-спонсором тероризму.

Також видання "Коментарі" повідомляло — ЗМІ назвали причину , чому РФ не зможе знищити енергомережі України, масова закупівля у Ірану дронів-камікадзе не допоможе Кремлю реалізувати задумані плани.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини