Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов розповів, які частини Росія масово перекидає до Херсона
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов розповів, які частини Росія масово перекидає до Херсона

Росія посилює Херсон новобранцями, які нещодавно мобілізувалися

27 жовтня 2022, 08:00 comments1028
Поділіться публікацією:

Російське керівництво не придумало нічого нового, окрім як відправляти до Херсона росіян, яких зовсім недавно мобілізували. Окупанти активно готуються до вуличних боїв. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву голови Головного управління розвідки Кирила Буданова в коментарі телеканалу "CNN".

Буданов розповів, які частини Росія масово перекидає до Херсона

Кирило Буданов. Фото: УП

Головний розвідники країни припустив, що нещодавно мобілізовані росіяни використовуються Кремлем як "гарматне м'ясо". Це дуже добре розуміє російська влада, яка відправляє людей на забій.     

"Росія посилює Херсон новобранцями, які нещодавно мобілізувалися. Ймовірно, їх використовують як гарматне м'ясо", — сказав Кирило Буданов.

За його словами, поки що новомобілізовані прибувають до Херсона, маріонетки Кремлі, колаборанти масово залишають місто. Кремль розуміє, що ситуація для Росії в Херсонській області складається не найкращим чином і є ризик попадання росіян на півдні України в повне оточення.

Офіцер прогнозує, що виведення російських формувань прискориться, коли Україна "візьме під свій артилерійський контроль дамбу Нової Каховки".                                                                  

"Тому всі наші бойові частини рухаються і в бік Херсона, і в Нову Каховку", — підсумував Кирило Буданов.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Зеленський звернувся до Путіна, реагуючи на пропозицію розпочати переговори.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Польща визнала владу РФ – терористичним режимом: чи буде продовження – що це означає для Москви.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини