Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов розповів, у чому Україна має рівність з Росією на полі бою
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов розповів, у чому Україна має рівність з Росією на полі бою

Начальник ГУР МО наголосив, що Україна тримається у повітрі над лінією фронту

3 лютого 2024, 11:32
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю "CNN" розповів, що Україна у застосуванні безпілотних систем більш-менш на одному рівні з Росією.

Буданов розповів, у чому Україна має рівність з Росією на полі бою

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Начальник ГУР Міноборони наголосив, що Україна тримається у повітрі над лінією фронту. Водночас у зв'язку з тим, що Росія постійно навчається на своєму бойовому досвіді, існує тенденція до ще більшого використання безпілотних літальних апаратів на українських полях битв та над ними.

"Саме в безпілотних системах ми більш-менш рівні", — сказав Кирило Буданов.

Крім того, за словами журналістів, Київ також посилив дальні атаки на цілі у Росії. Так, повідомлялося про вибухи на об'єктах інфраструктури за межами великих міст далеко від українського кордону, а російська влада заявила, що "запобігла десяткам українських безпілотників і ракетних атак з нового року".

Водночас, за словами Буданова, Україна поки що не може перевершити російську вогневу міць. Зокрема це стосується кількості боєприпасів, які використовують на фронті.

Кирило Буданов підкреслив, що боєприпаси є життєво важливими на фронті. Більше того, за його словами, снаряди є "одним із найвизначніших чинників у цій війні".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кирило Буданов назвав ціль №1 для атак українських безпілотників у РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – дефіцит боєприпасів, що наростає, може змусити українських захисників приймати складні рішення щодо пріоритетності певних ділянок фронту: вибирати, де територіальні поразки є найменш руйнівними. Про це йдеться у огляді Інституту вивчення війни (ISW).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини