Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов розповів про можливість обміну російських територій на українські
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов розповів про можливість обміну російських територій на українські

Керівник ГУР Кирило Буданов прокоментував заяви російських повстанців про можливість обміну Тьоткіно на Мелітополь.

17 березня 2024, 08:50 comments1343
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов припустив можливість обміну українського тимчасово окупованого міста Мелітополь на російське село Тьоткіно. Так очільник ГУР прокоментував заяви російських добровольців з легіону "Свобода Росії", які ведуть бойові дії на території РФ.

Буданов розповів про можливість обміну російських територій на українські

Керівник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Представники легіону "Свобода Росії" заявили, що вони готові вступити в переговори з Кремлем та обміняти російське село Тьоткіно, що знаходиться поблизу українського кордону та зазнає атак російських повстанців, на українське місто Мелітополь, яке б повернулось під контроль Кєва. На такі заяви відреагував Кирило Буданов.

"Я б з радістю обміняв Тьоткіно на Мелітополь, але, як там буде, побачимо. Поки що, я думаю, про це зарано говорити", — сказав Буданов.

Також Буданов розповів, що російські добровольці допомагають ЗСУ від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну та брали участь в боях у багатьох гарячих точках. Тому, за словами керівника ГУР, Україна буде допомагати їм у їх боротьбі проти режиму Путіна.

"Це історія про те, як росіяни вирішують своє внутрішньо-державне питання. Нам можуть більше подобатись одні, менше подобатись інші, але всі вони росіяни", — сказав Буданов про рейди російських повстанців на територію Курської та Білгородської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що майор НГУ пояснив, чи слід очікувати, що російські повстанці з легіону "Свобода Росії" підуть на Москву.

Також "Коментарі" писали, що в українській розвідці розповіли про кількість спроб замаху на вбивство керівника ГУР Кирила Буданова. За словами речника ГУР було зафіксовано щонайменше 10 випадків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини