Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР розповіли, скільки спроб замаху було здійснено на Буданова
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР розповіли, скільки спроб замаху було здійснено на Буданова

Українська розвідка розповіла, що російські спецслужби намагались вчинити щонайменше 10 спроб замаху на Кирила Буданова.

12 березня 2024, 12:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Представник ГУР МО Андрій Юсов заявив, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну на керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова було здійснено понад 10 спроб замаху. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Юсова для телеканалу FreeДом.

У ГУР розповіли, скільки спроб замаху було здійснено на Буданова

Очільник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

У випуску програми “Високий кабінет” на телеканалі FreeДом ведучий запитав у представника ГУР МО Андрія Юсова щодо цілей російських спецслужб. У відповідь Юсов розповів, хто головні цілі для спецслужб Росії.

"Ми знаємо про велику кількість спроб замаху на військово-політичне керівництво України, відбувалось та готувалось. В першу чергу головною мішенню є верховний головнокомандувач президент України. Також керівники українських спецслужб, зокрема і генерал Кирило Буданов, на якого було понад 10 спроб серйозних замахів", — розповів Юсов.

За словами речника ГУР через ці спроби замаху на Кирила Буданова з боку російських спецслужб загинули деякі офіцери української розвідки. 

"Безумовно, кожен українець, який має чітку проукраїнську позицію та протистоїть російським агресорам та варварам – це мішень", — додає Андрій Юсов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, скільки разів намагалися вбити президента України Володимира Зеленського за час від початку повномасштабного вторгнення Росії.

Також "Коментарі" писали, що Кирило Буданов заявив про підготовку до серйозної операції в Криму. За його словами попередні висадки українських військових у Чорному морі є частиною підготовки до більших військових дій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 березня 2024, 12:23

Буданову треба бути обережним з кількістю замахів щоб не перевершити кількість замахів на корумпованого Фюрера. Треба завжди регулювати кількість замахів, щоб вона не перевершувала 70% замахів на легітимного термінатора України.


Новини