Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов заявив про підготовку до серйозної операції в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов заявив про підготовку до серйозної операції в Криму

Операції, що відбуваються в Криму та в Чорному морі є частиною підготовки до більших військових дій, заявив Кирило Буданов.

11 березня 2024, 09:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Керівник ГУР Кирило Буданов розповів, що бойові місії, які відбуваються у Чорному морі та на території Криму, це підготовка до більшої операції на півострові. Про це Буданов сказав у документальному фільмі "Війна за море: від Дніпра до Криму".

Буданов заявив про підготовку до серйозної операції в Криму

Керівник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Буданов вважає, що бойові операції в Криму та Чорному морі будуть сигналом для тих людей, які вже 10 років перебувають в окупації. Крім того, такі дії допомагають перевірити деякі умови для вдалої операції в Криму.

"Це все — підготовчі заходи до серйозної операції в Криму. Це перевірка правильності наших тверджень про шляхи підходу та відходу звідти. Крім того, це хороше посилання для населення, яке живе в окупації вже 10 років. Багато хто вірить у те, що їх забули", — розповів Буданов.

У документальному фільмі "Війна за море: від Дніпра до Криму", який був показаний в ефірі національного марафону 10 березня, а згодом опублікований на Youtube-каналі ГУР, представники української розвідки розповіли деякі деталі операцій щодо висадки в Криму та Чорному морі. Зокрема вони стосувались звільнення острова Зміїний, повернення "вишок Бойка"під контроль України та знищення кораблів Чорноморського флоту РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що у Кремлі відреагували на знищення російського корабля "Цезар Куніков". Речник Кремля відмовився щось коментувати традиційно переадресувавши питання до Міноборони РФ.

Також "Коментарі" писали про очільника Головного управління розвідки України Кирила Буданова, який пояснив чи міг існувати конфлікт між Зеленським та Залужним, який був звільнений з посади головнокомандувача ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини