Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов розповів про головні цілі дронів у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов розповів про головні цілі дронів у Росії

ГУР завдало прицільних ударів по центру радіозв'язку, аеропорту та авіабазі

22 серпня 2024, 07:54
Поділіться публікацією:

Цілями безпілотників, які в ніч на 21 серпня завдали ударів по об'єктах у Росії, були центр радіозв'язку, аеропорт та авіабаза. Як передає портал "Коментарі", про це розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пише The War Zone.

Буданов розповів про головні цілі дронів у Росії

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Фахівці ГУР завдали ударів по центру радіозв'язку, по московському аеропорту "Остаф'єво" та авіабазі "Міллерово" в Ростовській області. Загалом, за словами Кирила Буданова, було задіяно близько 50 безпілотників.

The War Zone також зазначає, що останні дані, зібрані системою пожежної інформації NASA, свідчать про відсутність пожеж і в Остаф'євому, і в Міллеровому. Буданов не уточнив, де знаходиться центр радіозв'язку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — мер Москви Сергій Собянін заявив про одну з наймасштабніших атак на столицю РФ, внаслідок якої російська ППО нібито збила 10 дронів.

"Силами ППО Міноборони (Росії – ред.) цієї ночі збито 10 штук (БпЛа – ред.). Це одна з наймасштабніших спроб атакувати Москву за допомогою безпілотників за весь час", – заявив Сергій Собінін.

Пізніше російське Міноборони заявило, що за ніч ППО нібито збило 45 безпілотників на території Росії. Зокрема, над Московською областю нібито збили 11 дронів, над Брянською – 23, над Бєлгородською – 6, над Калузькою – 3 та над Курською – 2.

Неспокійно також у Ростовській області РФ. Губернатор Ростовської області Василь Голубєв повідомив у своєму Telegram-каналі, що близько 1:00 протиповітряна оборона збила на заході регіону ракету.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Кирило Буданов озвучив підрахунки росіян: на скільки Україні вистачить мобілізаційного ресурсу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини