Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов розповів, куди ЗСУ вкрай важливо вийти до літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов розповів, куди ЗСУ вкрай важливо вийти до літа

Кирило Буданов заявив, що до літа Україна має повернути Крим

31 січня 2023, 12:45 comments1566
Поділіться публікацією:

Українські війська мають зробити все для того, щоб повернути тимчасово окупований Крим до літа. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю Washington Post висловив начальник ГУР МО Кирило Буданов.

Буданов розповів, куди ЗСУ вкрай важливо вийти до літа

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

При цьому на запитання, чи вважає він, що введення українських військ до окупованого Криму спонукатиме президента РФ Володимира Путіна застосувати ядерну зброю, начальник ГУР МО України зазначив:

"Це неправда. І Крим нам повернуть. Я вам більше скажу: все почалося в Криму в 2014 році і на цьому все закінчиться. Це тактика залякування. Росія — країна, від якої можна очікувати багато чого, але не відвертого ідіотизму. Вибачте, але цього не станеться".

Буданов переконаний, що завдання ядерного удару призведе не просто до військової поразки Росії, а до її розпаду. І в Москві добре про це знають.

Крім того, начальник ГУР Міноборони прогнозує, що цього року Росія зосередиться на окупації більшої території у Донецькій та Луганській областях. Проте новий наступ із Білорусі він назвав малоймовірним.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Україна продовжує важкі бої. Як на військових фронтах (особливо на Донеччині), так і на дипломатичних. Про це у зверненні розповів президент Володимир Зеленський. За його словами, на тлі того, що творить Росія з Херсоном, Харковом, Бахмутом, Авдіївкою, з усією нашою країною, — дивно, що "доводиться переконувати міжнародних спортивних бюрократів відмовитися від будь-якої підтримки держави-терориста" (йдеться про можливий допуск росіян до Олімпіади-2024 у Парижі). Як події на всіх фронтах (включно з дипломатичним) можуть у найближчому майбутньому розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – цього тижня ми вступаємо у лютий, який дехто називає переломним у цій війні. Чого, ймовірно, очікувати Україні в найближчому майбутньому на всіх фронтах, включаючи не лише власне військовий, а й економічний, зовнішньополітичний.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини