Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов розповів, коли востаннє бачили справжнього Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов розповів, коли востаннє бачили справжнього Путіна

Очільник ГУР Кирило Буданов вказав дату, коли Путін востаннє з'являвся на публіці.

3 вересня 2023, 13:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов вважає, що президента Росії Володимира Путіна бачили востаннє ще у 2022 році. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Буданова для видання "Радіо Свобода".

Буданов розповів, коли востаннє бачили справжнього Путіна

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Очільник ГУР Кирило Буданов вважає, що справжній Володимир Путін може не з'являтись через різні причини на публіку, зокрема це може стосуватись його поганого стану здоров'я, смерті, або він просто не хоче виходити.

"Того Путіна, який був, якого всі звикли сприймати, останній раз бачили приблизно 26 червня 2022 року", — розповів Кирило Буданов.

Раніше Буданов вже розповідав, що російський президент має кількох двійників. Ймовірно їх щонайменше троє. Представник ГУР Андрій Юсов наголошував, що між двійниками Путіна існують відмінності у фізіологічних ознаках, протокольних пунктах та заходах безпеки. Юсов додає, що Кремль намагається робити це максимально реалістично та навіть змушує пройти карантинні заходи, аби зустрітись з не справжнім Путіним.

Попри це в мережу постійно потрапляють відео та фото докази про існування двійників у Путіна. Зокрема це стосується того, що президент Росії практично одночасно перебував на кількох заходах. А також відмінності поведінки Путіна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про керівника ГУР Буданова, який назвав головну помилку російського диктатора у війні з Україною.

Також "Коментарі" писали, що Кирило Буданов назвав ресурс Путіна, який дозволяє Росії й надалі вести війну проти України. За словами керівника ГУР усі інші ресурси у Кремлі закінчуються.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини