Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов розповів, чим відповість Путін на наступні удари по Кримському мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов розповів, чим відповість Путін на наступні удари по Кримському мосту

Глава української розвідки каже, що Путін навряд чи зможе відповісти на ці атаки

23 вересня 2023, 15:48 comments2441
Поділіться публікацією:

Україна не припиняла і не збирається припиняти завдавати прицільних ударів по Кримському мосту. Це факт. Також фактом є те, що такі атаки на незаконну споруду на території України продовжуватимуться регулярно. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю виданню "TheDrive" зробив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Буданов розповів, чим відповість Путін на наступні удари по Кримському мосту

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Питання не в тому, будемо ми атакувати чи не будемо. Ми робимо це регулярно, тому ми закінчимо. Це лише питання часу", — заявив Кирило Буданов про атаки на Кримський міст.

Журналісти поцікавилися у головного розвідника України, якою буде реакція російського диктатора Володимира Путіна, адже той постійно погрожує катастрофічними наслідками для України та всього Заходу за такі удари. На це голова української розвідки відповів: "А що зробить Путін? Він знову засмутиться. Що він може зробити?".

Варто зазначити, що Кримський міст виконує головну логістичну функцію між РФ та окупованим Кримом. По ньому постійно наносяться удари, а його конструкція зазнає пошкоджень.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямі? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Криму ніч пройшла тривожно: вибухи було чути одразу у кількох містах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 вересня 2023, 15:15

На те, що будуть летіти ракети на цивільних звертати увагу не варто. Варто і далі працювати не на результат, а на процес. Юдейські підрядники зароблять на ремонті мосту, знов трохи зруйнувати для нового замовлення юдейським підрядникам. Так нескінченно, як і приліт ракет по цивільним містам. Вправність корумпованих юдейських неонацистів не знає меж, як і гроші, які вони заробляють. Вже всі бачать, що покора овець юдейського бога не знає меж вони будуть мовчки вмирати.


Новини