Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов пообіцяв Кремлю відповідь за останній обстріл Києва: "Чекайте, скоро побачите"
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов пообіцяв Кремлю відповідь за останній обстріл Києва: "Чекайте, скоро побачите"

Голова ГУР пообіцяв скору відповідь на сьогоднішню ракетну атаку столиці

29 травня 2023, 16:19
Поділіться публікацією:

Голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов зробив заяву щодо сьогоднішнього ракетного обстрілу Києва. Про це повідомляють "Коментарі".

Буданов пообіцяв Кремлю відповідь за останній обстріл Києва: "Чекайте, скоро побачите"

Кирило Буданов

 "Усі ті, хто в рф до сих пір вірили, вірять чи, може, мріють про те, що зможуть залякати Україну, я хочу вас засмутити ― це не так: усі як перебували, так і перебувають на своїх робочих місцях і продовжують виконувати свою роботу", ― заявив керівник української воєнної розвідки. -  "Усі ті, хто намагався нас залякати, мріючи, що це принесе якийсь ефект, ― ви дуже скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не забариться. Чекайте, скоро всі все побачать", — наголосив Кирило Буданов.

Нагадаємо, що вдень 29 травня столицю України обстріляли балістичними ракетами з півночі.

"Повітряна тривога була оголошена і фактично невеликий термін часу знадобився ворогові, щоби завдати перших ударів. Це говорить про те, що були застосовані ракети, які летять балістичною траєкторією", – зазначив речник Повітряних сил Юрій Ігнат. 

Він додав, за попередньою інформацією, росіяни атакували з "Іскандерів". Вони у ворога є різних модифікацій, "Іскандер-М" — це балістична ракета, а "Іскандер-К" — це крилата ракета. Точно сказати, який тип ракети використовувала країна-агресор, можна буде сказати через деякий час, коли буде проведено аналіз роботи ППО. За словами спікера Повітряних сил, ворог, ймовірно, використав також С-300 або С-400 (зенітні ракети, які також летять балістичною траєкторією). Пізніше стало відомо, що всі повітряні цілі були успішно збиті силами та засобами нашої ППО, потрапляння по об'єктах Києва не допущено. 

Тим часом, у Грузії знайшли пояснення зближення з Росією.

А Південна Корея та Японія вимагають від КНДР відмовитись від заявлених планів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини