Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов назвав три основні цілі для атаки дронів по території Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов назвав три основні цілі для атаки дронів по території Росії

Керівник ГУР Буданов розповів про три цілі, які Україна буде атакувати на російських територіях.

18 вересня 2023, 12:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Очільник Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданов назвав основну мету атак українських дронів по російських територіях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Economist.

Буданов назвав три основні цілі для атаки дронів по території Росії

Керівник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Кирило Буданов пояснює, що основна мета українських ударів безпілотниками по Росії має на меті "вивести їх з зони комфорту". Разом з цим очільник ГУР назвав три основні цілі для дронів:

  • система протиповітряної оборони;
  • військовий транспорт і бомбардувальники;
  • військові виробничі об’єкти.

Крім головної мети знищення російського військового арсеналу Буданов вказує і другорядну. За його словами це психологічна складова, яка має на меті посіяти паніку серед росіян та порушити економічні процеси на території РФ, Зокрема Кирило Буданов наводить приклад постійного закриття великих аеропортів у Москві чи Санкт-Петербурзі.

Разом з тим, Буданов пояснює, що такі дії України не створюють умов для ескалації війни, адже українські сили атакують військові об'єкти і наразі не зафіксовано жертв серед цивільного населення РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Болгарії, яка є членом НАТО виявили російський дрон з вибуховим зарядом. Місце інциденту оточила поліція, яка чекає військових. Раніше уламки російських БПЛА фіксували на території Румунії, яка є також одним з членів НАТО.

Також "Коментарі" писали, що окупаційна влада в Криму проводить масштабні аукціони з продажу нерухомості для поповнення бюджету. Серед лотів також значиться квартира президента України Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини