Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ще одна країна НАТО виявила на своїй території російський безпілотник
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна НАТО виявила на своїй території російський безпілотник

У Болгарії, яка є членом НАТО виявили російський дрон, що містить вибуховий заряд. На місце інциденту оточила поліція, яка чекає військових.

18 вересня 2023, 11:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Болгарії виявили російський дрон поблизу курортного селища Тюленево. Спочатку про інцидент повідомили користувачі у соцмережах, а тепер на місце уламків виїхала спеціальна група. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеві ЗМІ.

Ще одна країна НАТО виявила на своїй території російський безпілотник

У Болгарії знайшли російський безпілотник. Фото з відкритих джерел

В ефірі болгарського телебачення BTV заявили, що місцеве населення ввечері 17 вересня помітило у воді безпілотник. Техніка, хоч і знаходилась у воді, однак її електроніка світилась. Місцеві мешканці стурбовані, адже бояться, що російський дрон може містити вибухівку. На місце інциденту була відправлена група саперів.

Як повідомляють болгарські журналісти на місце інциденту прибула поліція, оточила територію та проводить патрулювання. Наразі російський безпілотник знаходиться внизу біля скель. ЗМІ пояснюють, що наразі чекають на появу спецзагону військових, які зможуть оцінити ситуацію та знешкодити російський дрон.

Ще одна країна НАТО виявила на своїй території російський безпілотник - фото 2

У Болгарії знайшли російський безпілотник з вибухівкою

Наразі на болгарському телебаченні вказують, що російський безпілотник може летіти до 300 км та несе корисне навантаження 3-5 кг. Коли дрон прибуває до цілі то скидає заряд, який влучає у ціль та вибухає.

Це вже не вперше, коли на території країни НАТО знаходять російський безпілотник. На початку вересня Румунія оголосила, що знайшла уламки дрона. Згодом виявилось, що їх кілька.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що країна НАТО заявила про порушення свого повітряного простору російським дроном, який мав атакувати українські об'єкти.

Також "Коментарі" писали, що в країні НАТО вперше прозвучала повітряна тривога через загрозу атаки Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини