Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов назвав найбільшу поразку Росії за період війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов назвав найбільшу поразку Росії за період війни

За словами керівника ГУР Буданова, такої поразки у війні у росіян ніде не було.

15 жовтня 2023, 13:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що поразка росіян на Харківщині стала найбільшою за час війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на документальний проєкт Дмитра Комарова "Рік. Харківщина".

Буданов назвав найбільшу поразку Росії за період війни

Керівник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю з Комаровим Кирило Буданов заявив, що раптовий наступ українських сил минулого року ошелешив росіян та російських пропагандистів. Саме під час вдалих дій українських сил вдалось деокупувати майже всю територію Харківської області.

За словами керівника ГУР Кирила Буданова після цієї поразки у російському суспільстві почалось з’являтись питання "як це може бути, що Росію вибили", попри те, що Росія друга армія світу.

"Такої ментальної поразки, як на Харківщині, у них не було ніде. Я вам гарантую, що в російській історії цю сторінку навіть не згадають", — заявив Кирило Буданов та додав, що у росіян відбувається підміна реальності через штучне переписування історії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Буданов розповів про спецоперацію української розвідки після якої у Кремлі був шок.

Також "Коментарі" писали про очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова, який у прогнозах про закінчення війни просить опиратись на факти. Таким чином головний український розвідник повідомив, скільки час Росія зможе ще вести війну проти України. Крім того, Буданов розповів, коли Україна може піти на мирні переговори з Росією. За його словами для цього має бути виконано кілька умов, головна з них — виведення російських військ з території України у межах 1991 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини