Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов назвав два варіанти у війні: українцям потрібно обрати
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов назвав два варіанти у війні: українцям потрібно обрати

Кирило Буданов прогнозує, що незабаром наступ росіян почне пригальмовуватись

7 серпня 2024, 11:06 comments1796
Поділіться публікацією:

Спад наступальних дій російських військ, які тривають зараз, розпочнеться за півтора – максимум два місяці. Потім українцям потрібно буде вибирати один із варіантів – сидіти та чекати чи діяти на випередження. Як передає портал "Коментарі", такий прогноз під час спілкування з випускниками Київської школи економіки озвучив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, пише Forbes Ukraine.

Буданов назвав два варіанти у війні: українцям потрібно обрати

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

"За півтора-два місяці основний натиск (армії РФ) має завершитися, бо й так наступ затягнувся", – зазначив головний український розвідник.

За його словами, практика десятирічної війни показує, що наступальний потенціал "будь-яка сторона більше двох місяців не витягує".

Глава ГУР зазначив, що наступальні операції агресора наближаються до трьох місяців, тому далі буде певний спад.

"Але ми знаємо, що після спаду та невеликого затишшя будуть нові спроби ворога наступати. І ми до цього готуємось", — попередив Буданов.

Керівник української розвідки вважає, що подальша ситуація залежатиме і від української сторони. Або українці й надалі будуть чекати, що врешті-решт закінчиться тим, що через чотири-п'ять місяців російський наступ знову повториться. Або ж Київ діятиме на випередження.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи зможе Росія знищити українську енергосистему: відповідь Кирила Буданова.

Також видання "Коментарі" повідомляло – сказане в інтерв'ю не завжди накладається на те, що відбувається зараз. Адже в більшості випадків інтерв'ю записується одночасно, а публікується в інший. Відповідно ситуація на тій чи іншій ділянці фронту змінюється. Так, представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону прокоментував ситуацію на північних кордонах країни. За його словами, інформація та обстановка активно змінюються, що потребує постійних коректив у формах подання інформації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини