Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов натякнув, що навіть із поставками з КНДР у Росії можуть початися проблеми зі снарядами
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов натякнув, що навіть із поставками з КНДР у Росії можуть початися проблеми зі снарядами

Буданов вважає, що снарядів із КНДР може не вистачити РФ для активного наступу

20 січня 2024, 15:40 comments3460
Поділіться публікацією:

Абсолютно немає жодної впевненості, що Північна Корея допоможе росіянам заповнити втрати в снарядах. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Financial Times" розповів начальник української військової розвідки Кирило Буданов.

Буданов натякнув, що навіть із поставками з КНДР у Росії можуть початися проблеми зі снарядами

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Глава української розвідки зазначив, що має великі сумніви в тому, що Росія зможе зробити стільки снарядів і закликати стільки людей, скільки вона втрачає у війні.

Він наголосив, що Сили оборони показали здатність ефективно захищати території.

При цьому "Financial Times" із посиланням на західних чиновників зазначає, що випускати зброю загарбникам допомагають китайські чіпи для виробництва машин.

"Ці зусилля поставили їх у краще положення, ніж вони були після ослаблення у битві при Бахмуті у 2023 році", — сказали співрозмовники видання.

Зазначимо, раніше в інтерв'ю виданню Le Monde глава ГУР Міноборони України Кирило Буданов заявив, що проведення активних наступальних операцій як Україною, так і Росією на сьогодні неможливо.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Bloomberg вважають, що якщо США відмовляться від підтримки України у війні з Росією, це може спричинити невдачу для всього демократичного світу, остаточну катастрофу глобального порядку. Готується до війни з РФ закликають Європу прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск, президент Латвії Едгарс Рінкевичс, а також представники ФРН – політики та аналітики. Про що говорять такі публікації та заяви? Що це означає для України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини