Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британський генерал спрогнозував, коли Україна здобуде перемогу над Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Британський генерал спрогнозував, коли Україна здобуде перемогу над Росією

Колишній командувач Об'єднаних сил королівства назвав умови, які зможуть призвести до перемоги України.

3 вересня 2023, 13:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британський генерал Річард Берронс, який раніше був командувачем Об'єднаних сил королівства стверджує, що Україна може перемогти Росію до 2025 року. Про це він пише у колоні для видання Financial Times.

Британський генерал спрогнозував, коли Україна здобуде перемогу над Росією

Британський генерал Річард Берронс. Фото з відкритих джерел

Річард Берронс вважає малоймовірним, що українські військові здатні скоротити окуповані території вдвічі та вказує на "скромний" прогрес на півдні України. Британський генерал основною проблемою ЗСУ називає нестачу артилерійських снарядів та перераховує інші.

"Україні потрібен час до середини 2024 року, щоб відновити досить потужні ВПС, і їй не достатньо ключових речей, які необхідні для розмінування. Виправлення цього перенесе війну як мінімум на наступний рік", — пише Берронс.

Разом з тим Річард Берронс вказує на важливий переломний момент. За його словами в середині 2024 року Захід почне посилено надавати Україні боєприпаси, що стане значною зміною на фронті. Таким чином, Україна зможе перемогти Росію до 2025 року.

"Захід тепер має взяти на себе зобов'язання провести більш жорстку кампанію або приректи Україну на боротьбу без перспективи перемоги", – підсумовує британський генерал.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські війська змінюють тактику на фронті. Таким чином окупанти ускладнюють контрнаступ.

Також "Коментарі" писали, скільки населених пунктів звільнила Україна за час літнього етапу контрнаступу. За три місяці контрнаступу українські військові деокупували 12 населених пунктів на Донеччині та Запоріжжі, здолали першу лінію оборони росіян, яка складалась з мінних полів та підійшли впритул до "лінії Суровікіна". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 вересня 2023, 12:31

Так дійсно, вогняним валом вигризати території які добровільно не повернуться. Тільки військовими злочинами геноцидом і можна юдонацистам досягти мети. Потім потрібні будуть інструменти щоб утримувати населення в цьому концтаборі та повертати з Європи. Як червоне нацисти повертали людей після другої світової.


Новини