Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка розповіла, які проблеми має Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка розповіла, які проблеми має Росія

Розвідка Британії вказала на проблеми Росії в авіації. ВПС РФ практично не заходять на територію України.

7 серпня 2023, 09:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Великої Британії опублікувало щоденний звіт британської розвідки у якому вказало, що Росія використовує авіацію для підтримки наземних військових підрозділів в Україні, однак росіяни стикаються з проблемами та загрозами з боку ЗСУ.

Британська розвідка розповіла, які проблеми має Росія

Російський винищувач. Фото з відкритих джерел

Російська армія продовжує активно використовувати свою авіацію в Україні. Однак це не дає росіянам вирішального ефекту. Російські пілоти виконують близько 100 вильотів на день, але більшість вильотів обмежена територією Росії. Пілоти не заходять на територію України, адже існує значна загроза, що їх зіб’ють українськими засобами протиповітряної оборони.

Британська розвідка вказує, що Росія намагається подолати цю проблему, використовує бомби вільного падіння з насадками, які допомагають збільшити відстань польоту російської зброї. Однак такі бомби можуть бути дуже неточними.

Також у звіті розвідки Британії проаналізували, що у червні росіянам вдавалось отримати значну перевагу на південному напрямку завдяки ударним вертольотам. Попри це, в останні тижні війни ця тактика виявилась не такою ефективною на півдні України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британська розвідка вказала на неочікувану причину сповільнення наступу ЗСУ.

Також "Коментарі" писали, що ЗМІ назвали основні домовленості мирної угоди на саміті у Саудівській Аравії. Понад 40 країн, які взяли участь у зустрічі в Джидді підтримали територіальну цілісність України та зобов'язались створити робочі групи, які будуть працювати над основними пунктами формули миру, раніше запропонованої Україною як механізм для закінчення війни та створення безпеки в регіоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини