Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка розкрила найближчі плани ворога: куди РФ перекидає десантників
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка розкрила найближчі плани ворога: куди РФ перекидає десантників

Окремі ворожі підрозділи десантників було посилено мобілізованими, поділилася британська розвідка.

24 листопада 2022, 10:25 comments5065
Поділіться публікацією:

Росія, ймовірно, протягом останніх двох тижнів перекинула на Донбас серйозно ослаблені підрозділи Повітряно-десантних військ, які протягом вересня-жовтня виконували завдання щодо утримання захопленої території на західному березі Дніпра в Херсонській області. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті британської розвідки.

Британська розвідка розкрила найближчі плани ворога: куди РФ перекидає десантників

Російські військові. Фото: REUTERS

Британські аналітики зазначають, що можливі оперативні завдання для ворожих десантників – посилення наступу на Бахмут Донецької області чи підтримка оборони у зоні Кремінна-Сватове у Луганській.

Британська розвідка має інформацію про те, що деякі підрозділи десантників посилили мобілізованими. При цьому аналітики звертають увагу, що як такого посилення російських елітних військ за рахунок мобілізованих не відбудеться, оскільки в основному це слабо підготовлені нічим не мотивовані люди.

"...Цей погано навчений персонал посилить те, що видається за елітні сили, Росія, ймовірно, розмістить ці підрозділи в секторах, які вважаються вкрай важливими", — йдеться у звіті Міноборони Британії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського назвали два головні ресурси Росії у війні проти України.

Раніше "Коментарі" писали – Росія створює інформаційне тло і може готувати провокацію під чужим прапором у Білгородській області, повідомляють аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW). Мета – залякати народ, щоб повернути громадську підтримку війни проти України. Чи піде Кремль на такі заходи? Чи самі росіяни розуміють, що це саме їхня влада, фактично, "бомбіт Воронеж"? Як події у РФ можуть розвиватися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини