Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка назвала основний напрямок фронту для Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка назвала основний напрямок фронту для Росії

За інформацією британської розвідки, окупанти наголошують на Авдіївсько-Покровському напрямку фронту

20 липня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська продовжують наступальні операції одночасно на кількох ділянках фронту. Напрям Авдіївка-Покровськ залишається основним для військових зусиль Росії. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Міноборони Британії у Twitter (X).

Британська розвідка назвала основний напрямок фронту для Росії

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Ймовірно, напрям Авдіївка-Покровськ на Донеччині залишається в центрі зусиль Росії і відповідно там російські сили протягом останнього місяця підтримували найвищі операційні темпи", — йдеться у зведенні.

Британська розвідка зазначила, що російські війська продовжили просування на північ і захід від Очеретиного у напрямку Покровська. Також вони трохи просунулися у напрямку селища Нью-Йорк — добре укріплений район і остання точка лінії зіткнення, що існувала до повномасштабного вторгнення Росії у лютому 2022 року.

У Міноборони Британії припускають, що росіяни могли ухвалити тактичну паузу в районі Часового Яру, проводячи розвідку.

"Біля міста Годин Яр Донецької області істотних змін у територіальному контролі не відбулося. Повідомлялося, що основні атаки російської піхоти припинилися за останні кілька днів і що російські сили здебільшого діють розсіяними невеликими, пішими загонами", — зазначає розвідка.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські загарбницькі війська окупували село Роздолівка, яке знаходиться у Бахмутському районі Донецької області та входить до складу Соледарської міської громади. Про те, що населений пункт окупували супротивники, у ніч проти 20 липня повідомили аналітики DeepState в Telegram.

Також видання "Коментарі" повідомляло – скільки росіянам залишилося до ключової траси для ЗСУ на Донбасі: де може бути прорив.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини