Головна Новини Суспільство Війна з Росією Брат Царьова просить обміняти його на українських військових (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Брат Царьова просить обміняти його на українських військових (ВІДЕО)

Брат ексрегіонала записав відео з проханням обміняти його на українських військових. Михайло Царьов отримав 5 років ув'язнення.

6 грудня 2022, 19:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Служба безпеки України визнала винним Михайла Царьова у підготовці терактів та засудила до 5 років ув’язнення. Михайло є братом скандально відомого депутата від Партії регіонів Олега Царьова, який втік до Росії та звинувачений українськими службами у державній зраді. Тепер засуджений просить обміняти його на українських військових. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Youtube-канал СБУ.

Брат Царьова просить обміняти його на українських військових (ВІДЕО)

Михайло та Олег Царьов. Фото: з відкритих джерел

У травні СБУ затримали Михайла Царьова під час проведення спецоперації у Дніпрі. За даними СБУ Царьов виконував завдання, які отримував від спецслужб РФ для дестабілізації ситуації в Дніпропетровській області. Окрім того, засуджений готував серію вибухів на об’єктах критичної інфраструктури. На такі дії Михайло Царьов погодився, адже Росія обіцяла йому стати керівником Дніпропетровської області.

За злочини Михайло Царьов був засуджений на 5 років, проте брат ексдепутата України просить обміняти його на українських військових, які перебувають у російському полоні.

"Я, Царьов Михайло Анатолійович, звертаюся до свого брата, Царьова Олега Анатолійовича, з проханням допомогти обміняти мене на українських військових", — розповів засуджений.

Переглянути відео зі словами брата Олега Царьова можна нижче:

Нагадаймо, що росіяни планували поставити Олега Царьова на чолі уряду України після повномасштабного вторгнення. Для цього було записане інтерв’ю для російських ЗМІ, де екснардеп назвав українську владу нацистською, а росіян визволителями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна обміняла кума Путіна на 200 військових.

Також "Коментарі" писали про страх в очах російської пропагандистки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини