Головна Новини Суспільство Війна з Росією Bradley проти T-90: з російського танка зробили решето (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Bradley проти T-90: з російського танка зробили решето (ВІДЕО)

ЗСУ поблизу Авдіївки вдало використали БМП Bradley та змогли знешкодити російський танк T-90.

15 січня 2024, 12:05 comments1382
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Українські військові вдало застосували американські БМП Bradley та знищили сучасний російський танк Т-90М "Прорив". Відео з дронів з’явилось в мережі та швидко привернуло увагу користувачів.

Bradley проти T-90: з російського танка зробили решето (ВІДЕО)

Знищений російський танк Т-90М "Прорив". Фото з відкритих джерел

Військові дії, які були зняті кількома камерами з безпілотника відбуваються поблизу Авдіївки. Воїни 47 бригади ЗСУ вступили в бій на БМП Bradley проти російського танка Т-90М "Прорив". На відео бойова машина Bradley на передньому плані, тоді як російський танк знаходиться посередині села. Швидкість відео прискорено до 5 разів. 

У кінці відео видно, що танк, швидше за все, отримав значні пошкодження, оскільки екіпаж не може контролювати поворот вежі. Пізніше його добили ударами безпілотників.

Bradley – це гусенична бойова машина піхоти, призначена для транспортування солдатів і підтримки їх придушенням вогнем у бою з піхотою та бронетехнікою противника. Bradley має посилену броню, а основною зброєю є 25-мм гармата Bushmaster з ефективною дальністю стрільби 3 км. Бронетехніка також оснащена пусковою установкою протитанкових ракет TOW із дальністю стрільби 4 км. Теоретично машина Bradley не має особливо великого озброєння, але на відео вище видно, що його цілком достатньо, щоб конкурувати з російськими танками та перетворювати їх на решето.

Нагадаємо, що перші БМП Bradley від США Україна одержала навесні 2023 року для контрнаступу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про один з найпотужніших вибухів на фронті. Українці вдало влучили в російський танк.

Також "Коментарі" писали, що Україна змушена доповнювати західні танки своїми деталями, адже вони прибули без повного укомплектування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини