Головна Новини Суспільство Війна з Росією Один з найпотужніших вибухів: українці вдало влучили в російський танк (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Один з найпотужніших вибухів: українці вдало влучили в російський танк (ВІДЕО)

Поблизу селища Кринки на Херсонщині українські військові влучили FPV дроном по російському танку.

9 січня 2024, 15:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські військові вдало виконують свою роботу на фронті — постійно знищують окупантів та важку військову техніку. Цього разу сили ЗСУ потужно вдарили по російському танку Т-72, а безпілотники зафіксували велику вогняну кулю. 

Один з найпотужніших вибухів: українці вдало влучили в російський танк (ВІДЕО)

ЗСУ вдарили FPV дроном по російському танку Т-72Б3. Фото з відкритих джерел

Російський танковий екіпаж рухався по українській території поблизу селища Кринки Херсонської області, де по ньому влучив український снаряд. Відео з влучанням та вибухом російського танка зафіксувало одразу кілька українських дронів з різних ракурсів, що можна побачити на відео нижче.

Розмір вибуху вказує, що російський танк мав велику кількість боєприпасів та палива. Ймовірно після влучання FPV дрона, автомобіль, що був поруч з російським танком також зазнав значних ушкоджень.

Нагадаємо, що російський танк Т-72Б3 – це модернізований Т-72Б, який був прийнятий на озброєння Росії у 2013 році. Для нього характерні новий приціл "Сосна-У" зі збільшеним екраном і покращеним динамічним захистом, який схоже безсилий проти FPV дрона. Згідно з відкритими даними у Росії понад тисячі танків Т-72Б3. З початку повномасштабного вторгнення Україна затрофеїла щонайменше 185 танків російського виробництва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український військовий аналітик та голова фонду "Повернись живим" Тарас Чмут розкритикував вітчизняну протитанкову розробку зазначивши, що це "безтолкове витрачання державних коштів".

Також "Коментарі" писали, що на фронті зафіксували перші танки Abrams. Тепер стало відомо на якому напрямку використовують американські танки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини