Головна Новини Суспільство Війна з Росією На фронті зафіксували перші Abrams: на якому напрямку використовують американські танки
commentss НОВИНИ Всі новини

На фронті зафіксували перші Abrams: на якому напрямку використовують американські танки

Україна почала використовувати американські танки Abrams на фронті.

28 листопада 2023, 11:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У мережі з'явилися перші фото, на яких американські танки воюють на боці України. Ймовірно, танки Abrams застосовують на Харківщині поблизу міста Куп’янськ.

На фронті зафіксували перші Abrams: на якому напрямку використовують американські танки

Американський танк Abrams. Фото з відкритих джерел

США відправило в Україну 31 танк Abrams. На початку жовтня важка бойова техніка проходила завершальний ремонт у Німеччині. А впродовж липня та серпня на німецьких полігонах майже 200 українських військових тренувалися керувати американськими танками.

Тепер в мережу потрапили фотографії з фронту на яких видно перші танки Abrams у польових умовах війни в Україні.

Abrams – це основний танк армії США третього покоління, який був взятий на озброєння американцями у 80-х роках минулого століття.  Існує три основні варіанти танків "Абрамс" — M1, M1A1 та M1A2. Наразі остаточно невідомо, яка з версій потрапила на війну в України. Крім того, у Німеччині танки могли отримати значні модифікації.

Американський танк "Абрамс" має вагу 62 тонни, що робить його один з найважчих танків. Екіпаж танка складається з 4 осіб: командир, навідник, заряджаючий, водій. В залежно від версії Abrams має гармату 105 або 120-мм та два кулемети. Бойовий досвід танки Abrams отримали у Перській затоці, Боснії, Афганістані та Іраку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни почали використовувати танки-камікадзе на одному з напрямків фронту війни в Україні. Таким чином російські сили розміновують мінні поля та намагаються дістатись до українських позицій.

Також "Коментарі" писали про найдивніші танки в історії. Від летючого танка, яким мав швидко потрапляти на фронт за допомогою крил та танка, який міг витримати наслідки ядерного вибуху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини