Головна Новини Суспільство Війна з Росією БПЛА знову атакував Москву: де є влучання
commentss НОВИНИ Всі новини

БПЛА знову атакував Москву: де є влучання

Міноборони РФ підтвердило атаку безпілотника на Москву

18 серпня 2023, 07:12
Поділіться публікацією:

У столиці Росії цієї ночі знову чули вибухи та зафіксували проліт безпілотника. Вибух пролунав у районі бізнес-центру "Москва-Сіті", пошкоджено будівлю "Експоцентру". Як передає портал "Коментарі", повідомляє ряд російських Telegram-каналів, а також мер Москви Сергій Собянін в Telegram.

БПЛА знову атакував Москву: де є влучання

Атака на Москву. Фото з відкритих джерел

За інформацією "Baza", вибух стався неподалік веж бізнес-центру "Москва-Сіті". Зазначається, що за кілька секунд до гучного вибуху місцеві жителі чули звук безпілотника, що пролітав. Після вибухів у небо почав підніматися стовп диму. Куди одразу ж виїхали рятувальники.

Водночас мер Москви Собянін у стилі російської пропаганди запевняє, що безпілотник не досяг своєї цілі. Нібито його збили сили ППО, але уламки таки потрапили до зони "Експоцентру".

Подібну інформацію оприлюднило Міністерство оборони Росії, де підтвердили атаку БПЛА, яку нібито вдалося збити. При цьому у відомстві Шойгу зазначили, що на Москву та Московську область був наліт кількох безпілотників, які намагалися атакувати різні об'єкти, але БПЛА було збито ще на підльоті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з початку серпня почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Чергові удари по півострову було завдано в ніч проти 12 серпня. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Міноборони РФ знову скаржиться на атаку дронів: подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини