Головна Новини Суспільство Війна з Росією Божевільна тактика російських військ в Україні: хвилі зомбі
commentss НОВИНИ Всі новини

Божевільна тактика російських військ в Україні: хвилі зомбі

Британський журналіст Колін Фріман розповів про російську тактику в які вони використовують наркотики та йдуть у бій як зомбі.

2 березня 2023, 14:41
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Журналіст Колін Фріман виступаючи в подкасті BFBS Radio Sitrep, розповів про тактику російських військ, які ймовірно в зоні Бахмута складаються в основному з групи Вагнера. На думку Фрімана росіяни під наркотиками біжать як зомбі на українські позиції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс Forces.

Божевільна тактика російських військ в Україні: хвилі зомбі

Зброя в військових ЗСУ перегрівається через зомбі-атаки росіян. Фото з відкритих джерел

Британський журналіст описує тактику російських військ, яка більше підходить до часів Першої світової війни, ніж до війни у 21 столітті. За останніми даними ЗСУ, росіяни втратили понад 150 тис. військових, що вказує на вдалі дії українських воїнів та жахливу тактику РФ. Колін Фріман вважає, що російські військові діють на фронті під наркотичними засобами.

"Солдати РФ, які поблизу Бахмута діють з найманцями ПВК Вагнер, наосліп атакують українські позиції. Цей рівень безрозсудності свідчить про те, що вони вживають наркотики, амфетаміни чи щось інше, що може бути одним з пояснень такої поведінки", — говорить журналіст.

На думку журналіста, вагнерівці діють так агресивно, адже можуть отримати свободу. Фріман називає тактику російських солдатів подібну до дій зомбі. 

"Коли росіяни атакують хвилями, як зомбі, і біжать наосліп до вас, намагаючись захопити ваші позиції, з одного боку, їх легко перемогти, а з іншого боку, це помітно впливає на вас", — розповідає журналіст.

Британець також пояснює, які це небезпеки створює для ЗСУ.

"Оскільки ці хвилі зомбі майже безперервні, це означає, що українці стріляють зі зброї протягом тривалого часу. Існує ризик того, що ствол, якщо це щось на кшталт кулемета, стане дуже гарячим, тому його буде важче використовувати", — каже Фріман та додає, що українці бояться зробити паузу, адже це буде момент, коли їх можуть атакувати.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що український військовий назвав наступну ціль російських військ після Бахмута.

Також "Коментарі" писав про британську розвідку, яка звернула увагу на фактор, який надасть перевагу ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини