Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Боягузлива, але понтовита публіка": у Зеленського поставили діагноз російській "еліті"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Боягузлива, але понтовита публіка": у Зеленського поставили діагноз російській "еліті"

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що "сьогоднішня Росія – це роздутий міф"

26 вересня 2023, 21:04
Поділіться публікацією:

Сьогоднішня Росія – це роздутий міф, який існує у свідомості на руїнах Російської імперії та Радянського Союзу. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, закликавши Захід за допомогою постачання озброєнь допомогти "поставити забияків на місце".

"Боягузлива, але понтовита публіка": у Зеленського поставили діагноз російській "еліті"

Михайло Подоляк

"Це мафіозна держава, вирощена Заходом, розбещена чвертю століття незліченних багатств, влади і всіляких земних задоволень, — пише Михайло Подоляк у своєму телеграм-каналі. - Це величезна ресурсна країна, яка зазнає екзистенційної кризи власної ідентичності і опинилася в безвиході розвитку.  І єдина причина, через яку путінська еліта підсіла на голку "геополітики", заграючи з травмами розвалу СРСР, – смертельна нудьга від настільки тривалого перебування при владі та небажання шукати альтернативні проекти розвитку для країни".

Не менш категоричним є Подоляк і щодо російського правлячого прошарку, який він характеризує, як "боягузливих, але понтовитих" забияк.

"Політику завжди визначають люди, і російська еліта — це люди особливого типу, — продовжує Михайло Подоляк. — Глибоко боягузлива за своєю суттю (інша просто не отримує просування по службі), проте понтовіта публіка, яка харчується лише одним: страхом, сумнівами та нерішучістю Заходу. І як всяка нечисть боїться світла, так і Москва завжди відступає перед будь-якою силою і рішучою відсіччю".

— Тому вистачить надувати пустушок, пестити вразливе его Путіна і продовжувати війну. Задиру треба ставити на місце. У цьому випадку – постачанням зброї, — підсумовує Михайло Подоляк.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо про отримання Україною американських танків Abrams та ракет підвищеної дальності ATACMS. Щодо останніх у США заявили, що Україні передадуть обмежену партію цих ракет.

Тим часом, Путін ухвалив знакове рішення щодо окупаційної армії в Україні.

Ердоган озвучив ультиматум США.

А СБУ зловили на кордоні України наркоторговця.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 вересня 2023, 20:41

Ти ба як він вміє сказати! Не розібрати про Україну чи Росію він каже.


Новини