Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бореться за імперську маячню: генсек НАТО розкритикував Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Бореться за імперську маячню: генсек НАТО розкритикував Кремль

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг назвав цілі за які воює Росія та Україна.

28 вересня 2023, 16:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генсек НАТО Єнс Столтенберг під час спільного виступу з президентом України Володимиром Зеленським різко висловився про Росію, яка веде війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Бореться за імперську маячню: генсек НАТО розкритикував Кремль

Генсек НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

Столтенберг заявив, що з кожним відвойованим українськими солдатами метром землі, російські сили усе більше втрачають територій. За словами генсека НАТО тут є значущі відмінності між двома країнами.

"Українці борються за свої родини, своє майбутнє, свою свободу. Москва бореться за імперську маячню", — сказав Єнс Столтенберг.

Своєю чергою президент України Володимир Зеленський наголосив на потребі систем ППО для захисту українців та населених пунктів в яких вони живуть. За словами Зеленського Росія в ніч на 28 вересня атакувала Україну понад 40 іранськими дронами-камікадзе.

"В умовах таких інтенсивних нападів на українців, на наші міста, порти, нам потрібне відповідне посилення нашого повітряного захисту", — сказав Зеленський і додав, що також потрібно посилювати тиск на Росію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни раділи, що захопили український дрон. Однак насправді вони потрапили у пастку і в мить були підірвані. Серед поранених та загиблих значаться кілька високопоставлених військових осіб РФ.

Також "Коментарі" писали про генсека НАТО Єнса Столтенберга, який заявив, що слід готуватись до довготривалої війни в Україні, однак назвав те, що зможе швидко закінчити війну. За словами очільника альянсу Росії потрібно вийти з окупованих територій, щоб війна в Україні закінчилась.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини