Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бомбардувальники та штурмовики ЗСУ завдали удару по бронетехніці окупантів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Бомбардувальники та штурмовики ЗСУ завдали удару по бронетехніці окупантів: подробиці

Авіація ЗСУ завдала ударів по противнику на Східному напрямку

8 липня 2022, 11:03 comments1028
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Авіація Збройних сил України продовжує завдавати нищівних ударів по позиціях противника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних сил ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Бомбардувальники та штурмовики ЗСУ завдали удару по бронетехніці окупантів: подробиці

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Як інформує Командування ЗС ЗСУ, минулої доби (7 липня) бомбардувальники Су-24м та штурмовики Су-25 Повітряних Сил Збройних Сил України завдали ракетно-бомбових ударів на Східному напрямку.

"Уражені бойові позиції окупантів, вісім танків, вісім бойових броньованих машин, польовий склад боєприпасів та жива сила ворога", — повідомляє Командування ЗС ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на півдні України гелікоптери ЗСУ завдали парних ударів по скупченню живої сили та техніки окупантів: подробиці. ЗСУ дають гідну відсіч окупантам. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що вибухи в Казахстані після заяв Токаєва : між керівництвом країни та Кремлем погіршилися відносини. У Казахстані стався вибух на нафтогазовому родовищі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що мільйони доларів хабарів : у Львівській області викрили схему розмитнення автомобілів. Незаконні прибутки учасників схеми становили мільйони доларів США. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те, що серед політиків та бізнесменів звучать пропозиції запросити Джонсона на посаду прем'єра України. У політичних та бізнес-колах висунули ідею зробити британцю пропозицію обійняти керівну посаду в українському уряді. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини