Головна Новини Суспільство Війна з Росією Bloomberg про ганебний удар по іміджу Путіна: з РФ таке вперше після Другої світової
commentss НОВИНИ Всі новини

Bloomberg про ганебний удар по іміджу Путіна: з РФ таке вперше після Другої світової

Bloomberg оцінив операцію у Курській області

8 серпня 2024, 14:50
Поділіться публікацією:

Дуже успішний рейд української армії до Курської області став першим випадком із часів Другої світової війни, коли армія іншої країни вторглася до Росії. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".

Bloomberg про ганебний удар по іміджу Путіна: з РФ таке вперше після Другої світової

Бої у Курській області. Фото з відкритих джерел

Агентство зазначає, що українське вторгнення застало зненацька російських військових та послабило позиції російського диктатора Володимира Путіна.

Як зазначає видання, цей епізод виявив крихкість російської прикордонної оборони та підняв бойовий дух українців. Він також підірвав старанно побудований Кремлем образ Путіна як захисника простих росіян, оскільки війна, яку він розпочав в Україні, тепер все більше перекидається на Росію.

"Для України це, найімовірніше, підкріпить аргументи Києва про те, що союзники США і Європи не повинні боятися загроз ескалації з боку Кремля, і що Україні слід дозволити вести боротьбу з Путіним будь-яким способом, який вона вважатиме за потрібне, щоб прискорити закінчення війни", — зазначає Bloomberg.

Читайте також на порталі "Коментарі" — через події у Курській області всі нарешті побачать справжнє ставлення росіян до війни в Україні та до того курсу, який проводить путінський режим. Раніше часто говорилося, переважно російською опозицією, якої немає в Росії, що звичайні росіяни проти повномасштабної війни проти України, але не можуть про це прямо заявити. Нині у них відкрилася така можливість. Таку заяву у своєму телеграмі зробив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому запалала Курська область РФ: яка мета України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини