Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійці ЗСУ відбили ворожий штурм: ситуація на Бахмутському напрямку - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ЗСУ відбили ворожий штурм: ситуація на Бахмутському напрямку - Генштаб

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

13 липня 2022, 19:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про ситуацію на Бахматському напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Бійці ЗСУ відбили ворожий штурм: ситуація на Бахмутському напрямку - Генштаб

ЗСУ

Як інформує Генштаб, на Бахмутському напрямку окупанти продовжують здійснювати обстріл зі ствольної та реактивної артилерії.

"Здійснювали обстріли зі ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Виїмка, Берестове, Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Покровське, Бахмут, Досвідчене, Весела Долина, Вершина, Травневе, Вуглегірська ТЕС, Кодема, Торецьк, Шуми, Майор. — Генштаб ЗСУ.

Також окупанти завдали авіаудару неподалік населеного пункту Вершина.

"Усі спроби ворожих штурмових дій у напрямках Веселої Долини, Яківлівки та Вершини наші воїни точним вогнем звели нанівець. Окупанти, з втратами, відійшли. Розвідку боєм у районі Покровського ворог теж бездарно провалив", — повідомляє Генштаб.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Єврокомісії дали роз'яснення щодо транзиту товарів до Калінінграда: що відомо. Заборонено лише транзит санкційних товарів автомобільним транспортом із російськими операторами.

Читайте також про те, що в Європі завершили будівництво нового газопроводу: чи допоможуть постачання відмовитись від російського газу. Газопровід до Болгарії працює у тестовому режимі, прокачувати значні обсяги розпочнуть у жовтні.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що вибухи не лише у Донецьку, а й у Луганську: окупанти скаржаться на масований удар ЗСУ. Українська армія відмінувала у супротивника ще одну ППО.

Також "Коментарі" інформували про те, що білоруський прикордонник під обстрілом своїх пробрався до України, щоб воювати з РФ. Наразі проводиться перевірка озвученої затриманим громадянином РБ інформації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини