Головна Новини Суспільство Війна з Росією Біля Авдіївки знизилася активність росіян: чи є ще спроби захопити місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Авдіївки знизилася активність росіян: чи є ще спроби захопити місто

У ЗСУ зазначають, що біля Авдіївки знизилася активність росіян, але вони ще атакують

21 жовтня 2023, 15:05 comments1517
Поділіться публікацією:

Активність російських окупаційних військ у районі Авдіївки знизилася. Однак окупанти не залишають наміру захопити місто. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Таврійського спрямування Олександр Штупун.

Біля Авдіївки знизилася активність росіян: чи є ще спроби захопити місто

Авдіївка. Фото: із відкритих джерел

"На Авдіївському напрямку дещо знизилася активність ворога, але він продовжує йти вперед. Ворог не залишає спроб взяти Авдіївку. Наші воїни там стійко тримають оборону", — поінформував Олександр Штупун.

За його словами, на Таврійському напрямку за минулу добу росіяни завдали ракетного удару та чотири рази вдарили авіацією, зокрема, скинули керовані авіабомби.

Також, за інформацією Штупуна, російські окупанти намагалися відновити становище на Шахтарському та Запорізькому напрямках. Але спроби росіян були безуспішними.

Читайте також на порталі "Коментарі" – останні події на фронтах російсько-української війни, а також навколо самого конфлікту демонструє, що він переходить у нову фазу. Росіяни кинули величезні сили на захоплення Авдіївки, яку штурмують другий тиждень, не зважаючи на втрати. У свою чергу, Україна пішла в атаку на лівому березі Дніпра Херсонщини. Крім того, ЗСУ нарешті отримали американські ракети ATACMS, якими потужно і несподівано вдарили по окупантах. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію, що складається в рамках відбиття російської агресії, а також спрогнозували, як вона може розвиватися далі.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Зеленський розповів Шольцу, де в Росії за останні тижні гори трупів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини