Головна Новини Суспільство Війна з Росією Більше у море не вийде: з'явилося фото корабля "Мінськ" після ракетного удару
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше у море не вийде: з'явилося фото корабля "Мінськ" після ракетного удару

Фото корабля "Мінськ" свідчить, що судно знищено

13 вересня 2023, 16:35
Поділіться публікацією:

У соцмережах вже активно розповсюджується фото російського великого десантного корабля "Мінськ". Після побаченого багато експертів роблять висновок про те, що корабель не підлягає відновленню після ракетного удару. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляють Telegram-канал "Кримський вітер" та ресурс Oryx, який вважає втрати військової техніки з фото та відео.

Більше у море не вийде: з'явилося фото корабля "Мінськ" після ракетного удару

Корабель Мінськ

Варто зазначити, що "Кримський вітер" оприлюднив фото із сухого доку Корабельної бухти Севастополя, яке зумів зробити підписник каналу.

Ресурс Oryx на підставі цього фото зробив висновок, що десантний корабель класу "Ропуха" "Мінськ" було знищено, а не просто підбито. Аналізуючи фото, експерти дійшли висновку, що на кораблі вигоріло все, що вище за палуби. Отже, ремонтні роботи на кораблі навряд чи можливі.

Зазначимо, у ніч проти 13 вересня Україна накрила, схоже, ракетами, судноремонтний завод ім. Орджонікідзе у тимчасово окупованому Севастополі. Є інформація, що пошкоджено підводний човен та великий десантний корабель. Про що говорить ця атака і, в принципі, останні удари по Криму? Як події навколо півострова можуть розвиватися в найближчому майбутньому (наприклад, до кінця року)? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з початку серпня явно почастішали, а у вересні продовжилися атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Більше у море не вийде: з'явилося фото корабля ”Мінськ” після ракетного удару - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини