Головна Новини Суспільство Війна з Росією Білорусь розпочала нові військові навчання на кордоні з Україною: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Білорусь розпочала нові військові навчання на кордоні з Україною: що відомо

Навчання триватимуть з 12 до 14 липня

12 липня 2022, 14:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Баларусі стартували нові військові навчання. Про це повідомляє видання ТСН, посилаючись на дані моніторингової групи "Беларускі Гаюн".

Білорусь розпочала нові військові навчання на кордоні з Україною: що відомо

Військові навчання Білорусі. Фото: з відкритих джерел

Як повідомляє видання, у Жлобинському районі (Гомельська область, Білорусь) розпочалися командно-штабні навчання з територіальними військами.

Міноборони Лукашенко повідомило, що навчання триватимуть з 12 до 14 липня. Повідомляється, що під час навчань відпрацюють охорону та оборону об'єкту територіальної оборони, а також несення служби на КПП за участю у виконанні заходів воєнного стану.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що уряд схвалив кількість бюджетних місць у вишах: що відомо. Вступна кампанія для абітурієнтів цьогоріч відбудеться в умовах воєнного стану. У Міносвіти розповіли, скільки передбачено бюджетних місць у вишах. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що пакет соцгарантій для поляків в Україні: які є нюанси і що це дасть. Експерти пояснили, що означає новий законопроект щодо розширення прав та гарантій для поляків. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Росії назвали області , які могли б відійти Україні, якби не війна. Російська пропаганда продовжує розпалювати ситуацію у війні між Україною та Росією. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформував про те, що Що означає заява Резнікова та Зеленського – коли чекати на позитивні новини від ЗСУ. За тими ударами, які ЗСУ завдають у тилу ворога, виглядає, що сама операція з деокупації набирає обертів. Докладніше про це читайте у нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини